dijous, 26 de juliol del 2012

Gala del cinema d'estiu

Ahir al vespre vam celebrar la Gala del Cinema d'estiu 2012 al pati de l'escola, decorat especialment per l'ocasió. Vam començar amb un sopar a peu dret i a continuació, els diferents grups del casal vam passar per la catifa vermella. Ja era l'hora! L'espectacle havia de començar. 

Cada grup de nens i nenes va representar el ball que havia preparat amb molta il·lusió i va sortit molt bé. A continuació podeu veure les fotos de la Gala clicant a la imatge següent. 




Com ja us vam informar no vam poder veure en directe el vídeo guanyador de la Gala del Cinema d'estiu 2012, però us convidem a que el veieu a través del nostre bloc, clicant a l'adreça web següent. 


http://www.youtube.com/watch?v=whGe5iCTr8E




Esperem haver arribat a complir les expectatives que us havieu marcat amb aquest casal. Nosaltres hem viscut un estiu de cine amb tots els nens i nenes! Esperem que ells hagin gaudit tant com nosaltres i que tinguin ganes de repetir el proper any!

2 comentaris:

  1. La familia Codina Barange us vol felicitar per com us ha quedar el video i en general tot el Casal. I gracies per fer que les nostres princeses vinguin tant contentes i us estimin tant. Gracies per tot

    ResponElimina
  2. Gràcies monitors per ser com sou i que els nens vinguin contentíssims fins i tot sapiguen que faran una estoneta de repàs!!!

    ResponElimina