dissabte, 30 de juliol del 2011

Punt i final del casal d'estiu 2011!

Família!

Ahir vam posar punt i final al casal d'estiu d'aquest any amb l'excursió a Illa fantasia. Tot i que vam arribar molt cansats l'energia no ens va faltar en cap moment del dia. Cada grup va fer la ruta que els monitors creien adient i finalment, vam dinar tots junts i vam poder jugar una estona mentre esperàvem que arribés l'hora de tornar cap a casa. Tots s'ho van passar molt bé i no us estranyeu si us demanen de tornar-hi!!

Pel que fa a l'espectacle del dimecres al vespre volem felicitar a tots els nens i nenes que hi van participar i a les famílies per assistir-hi. Sabem que teniu ganes de tornar a veure el Lipdub amb tranquilitat però hem vist alguns errors que volem corregir, així que en dos o tres dies el tindreu penjat. Ja sabeu, allò que és bo es fa esperar.
Al llarg del mes d'agost també penjarem unes carpetes amb les fotografies que hem fet a cada grup perquè us les pogueu descarregar i les pogueu ensenyar als vostres fills/es.

Per la nostra banda poca cosa més queda per dir. Hem gaudit molt amb tots vosaltres, hem vist com els més petits es feien una mica més grans i com els més grans s'ho passaven d'allo més bé amb les diferents activitats. Nosaltres, els monitors, hem viscut intensament aquest estiu amb tots vosaltres. Desitgem que vosaltres també n'estigueu satisfets i tingueu ganes de repetir, així com també encomaneu aquesta experiència a altres famílies.
Per tot això us volem donar les gràcies a tots (nens i nenes i famílies) per confiar en el nostre casal, pel suport que ens heu donat i pel bon rollo que hi ha entre tots!

Una abraçada a tots i que acabeu de passar un molt bon estiu!

1 comentari:

  1. Tot i que aquest any s'han afegit cursos pel ratio de monitors, al principi no ho varem veure amb bons ulls, pero crec que la experiencia pels nens mes petits i mes grans ha estat d'allo mes adient son han apres a ser el mes petits mes grans i els mes grans mes petits, vol dir que tots s'ho han passat d'allo mes be, jo crec que l'anys vinent i tot depent de la crisi es podra repetir.
    Una abraçada un bon estiu i si no hi ha res de nou fins l'any vinent.

    ResponElimina