divendres, 27 de juliol del 2018

TERCERA I ÚLTIMA SETMANA DE RACONS

Racó de lectoescriptura, hem treballat amb un joc de "memory" a través d'imatges i elements de Festa Major, formant tres equips; P3, P4 i P5. Aprofitant aquesta activitat fem una fitxa de dibuix.
P3 ha dibuixat quatre targetes del "memory", P4 escull quatre targetes i les dibuixa posant el nom, P5 escull dues targetes, les dibuixa i escriu una frase.
Racó de logicomatemàtica, hem descobert un dibuix amagat tot unint els punts i números. Un cop feta la descoberta l'hem pintat al nostre gust.
Racó de motricitat fina, hem après a fer pilotes de malabars amb globus i arròs. L'activitat ha consistit a retallar globus de color lila, emplenant-los d'arròs amb l'ajuda d'una ampolla de plàstic retallada i reciclada. Seguidament hem retallat globus de color vermell per tal de crear la imatge final que podreu veure a les imatges que adjuntem.
Racó de plàstica, hem fet un collage de tapets amb papers de colors, formes i mides diferents. El primer pas ha estat doblegar i retallar el paper lliurement per finalitzar l'activitat tot enganxant-los en una cartolina blanca
Racó de seriació, hem fet un trencaclosques relacionat amb la festa major. Primer hem retallat una fitxa amb imatges desordenades i després les hem organitzat per resoldre l'enigma. Tot seguit les hem unit amb cola. Ens ha fet pensar aquest racó!!

Racó de joc simbòlic, hem gaudit d'allò més bé disfressant-nos, jugant amb robes de colors. Ens hem amagat amb elles, hem creat disfresses nosaltres mateixos deixant volar la imaginació. Que divertit!!
Us deixem aquí les imatges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada