dilluns, 23 de juliol del 2018

Elecció de la Pubilla, l'Hereu, la Pubilleta i l'Hereuet del casal d'estiu Vedruna

Aquest matí hem portat a terme l'elecció de la Pubilleta, l'Hereuet, la Pubilla i l'Hereu del casal, ha estat un acte amb un elevat grau de participació! 
La setmana passada els nens i nenes del casal que es volien presentar com a candidats van fer una presentació explicant quants anys tenien que els hi agradava fer en el seu temps lliure i que volien ser de grans. Vam penjar totes les presentacions al pati de l'escola i a mitjans de la setmana vam fer les votacions.
Els nens i nenes d'educació infantil que es van voler presentar optaven per ser proclamats Hereuet i Pubilleta i els de primària Pubilla i Hereu.


Un total de 10 nenes es presentaven a Pubilleta, finalment ha sigut proclamada pubilleta la Clàudia I. i les dametes han estat la Valentina F., la Gina R., la Mariona M., l'Èlia M., l'Aitana G., Olaia S., Júlia S., Joana P. i la Núria M. 

D'Hereuet ha estat escollit en Guillem M., i els fadrinets han estat l'Olau M., Oriol X., Jan S., Henrique S. i l'Àlex C.

10 nenes es van presentar per ser la Pubilla del casal i finalment ha estat escollida la Clàudia C., les dames han estat l'Ona A., la Júlia P., la Jana V., l'Abril P., la Maria R., la Victòria T., la Martina M., l'Erola S. i l'Aina S.



I per últim en Biel G. ha estat proclamat Hereu del casal i els fadrins han estat: l'Oriol B., en Lluc T., en Ponç T., en Josep R., l'Èric T. i l'Oriol C.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada