dimecres, 19 de juliol del 2017

JOC DE COL·LABORACIÓ - OPOSICIÓ

Aquest dimecres els alumnes de cicle mitjà i cicle superior hem anat al Parc Prudenci Bertrana a fer un joc de grans dimensions on tothom pogués aportar el seu granet de sorra per aconseguir l'objectiu principal.

El joc ha estat format per tres equips: 

- L'equip 1 havia d'intentar seguir tot un itinerari d'obstacles sense ser tocat amb la pilota. Cada vegada que un jugador d'aquest equip arribava a la línia de meta, superant els obstacles i evitant ser tocat, l'equip sumava 1 punt.

- El segon equip es trobava al centre de l'itinerari i havia de llançar les pilotes als companys que intentaven superar els obstacles, evitant que els jugadors de l'equip contrari arribessin a la línia de meta.

- Finalment, el tercer equip havia de recollir totes les pilotes que quedaven repartides per l'espai i fer-les arribar immediatament a l'equip llançador. D'aquesta manera, els ajudaven a intentar evitar que els jugadors de l'equip 1 arribessin a la meta completant tot l'itinerari.
Malgrat tots els equips intentaven guanyar, resultava imprescindible ajudar-nos els uns als altres per aconseguir el màxim punts possibles.

Podeu veure algunes fotografies fent clic aquí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada