dilluns, 6 de juliol del 2015

ELS RACONS D'EDUCACIÓ INFANTIL

Com a novetat d'aquest any els nens i nenes d'educació infantil (P3, P4 i P5) a l'hora del repàs treballem en diferents racons.

Els racons ens permeten organitzar l'aula en petits grups, cadascun dels quals realitza una tasca determinada i diferent. Aquests poden ser de treball o de joc.
Segons el tipus d'activitat alguns racons necessiten ser dirigits per les monitores. En d'altres, en canvi, els nens/es poden funcionar amb força autonomia.
Organitzats en grups reduïts i de diferents edats, els nens i nenes aprenen a treballar en equip, a col·laborar i a compartir coneixements. Els racons també potencien la seva iniciativa i el sentit de la responsabilitat.


Els racons de la primera setmana:

Tenim dos racons que seran fixes durant tot el casal, aquests són el racó de lectoescriptura i el logicomatemàtic, en aquests dos racons treballem grafies, traç, càlcul...
Un altre espai ha sigut un racó de joc “les construccions”.
I per acabar, l'últim racó d'aquesta primera setmana ha sigut el del missatge secret, ha consistit a descobrir els missatges secrets que ens havien deixat escrits, i com a bons pirates que són ho han fet d'allò més bé!

Us deixem aquí les imatges.

Esperem que us agradin!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada